Quontum dresses!

Min forlængede weekend

Jeg har været heldig og haft en slags mini ferie kan man vel kalde det? 4 dages fri! Om torsdagen tog jeg på café med en veninde, hvor vi snakkede og grinte (som altid) uafbrudt! Her fik vi lige vendt verdens situationen på et par timer, hvor jeg derefter mødtes med min kæreste N, som jeg fulgtes med hjem til hans forældre til en lækker middag. Om fredagen var jeg på arbejde fra 8 – 12. Resten af dagen blev brugt på eksamen forberedelse og udarbejdelse af nye ideer og ordne noter.

Søndag var det jo mors dag! <3 Derfor skulle min mor selvfølgelig forkæles! Jeg havde købt en blå, håndlavet kande og en smuk blomst. Jeg tog hjem til hende om formiddagen, hvor vi spise en sund og virkelig god morgenmad ude i haven. Efter et par timer blev jeg hentet af N og hans forældre, som jeg kørte videre sammen med til fødselsdag. Vejret var jo simpelthen perfekt så det blev selvfølgelig holdt ude haven, med alt muligt forskelligt lækkert mad.

IMG_3934IMG_3706

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Quontum dresses!